Producten toevoegen op bol.com

Wij als Fulfillment Zwolle zorgen dat de productinformatie op bol.com zo sterk mogelijk is. Uw product zal hierdoor hoger in de zoekresultaten komen te staan.

Ook kunnen wij als Fulfillment Zwolle wekelijks een sociaal media post plaatsen van uw product. Hierdoor krijg u meer naamsbekendheid op social media en op bol.com.

Pakkende titels bedenken

Wij bedenken zoveel mogelijk verschillende zoekwoorden voor uw product zodat u in veel zoekresultaten verschijnt. Een goede titel bestaat uit onderscheidende kenmerken zodat de klant het product makkelijk kan vinden. Wij van Fulfillment Zwolle zorgen voor een hogere conversie binnen bol.com.
Product foto’s/ video’s maken

Afbeeldingen helpen klanten enorm om een goed beeld te krijgen van uw product. Daarom voegen wij zoveel mogelijk afbeeldingen toe en de juiste afmetingen. Waarop het product vanuit verschillende perspectieven te zien is. Hierdoor krijgt de klant een beter idee bij het product.

Ook kunnen wij video’s van het product maken. Wij zorgen voor een duidelijk professioneel filmpje waar we het product goed laten zien. Hierdoor krijgt de klant nog een beter idee bij het product en komt het product meestal hoger te staan in bol.com

Beschrijving van het product maken

Is het artikel goud of goud-verguld met een zilveren kern? Wat is de kleur, de diameter, het gewicht of de breedte? Wij schrijven zoveel mogelijk details van het product in de productbeschrijving. Zo weet een klant goed wat hij kan verwachten en zal hij sneller overgaan tot een aankoop van uw product.


Chat openen
💬 Hulp nodig?
Fulfillment Zwolle
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?